Dansk
 
English
    Sitemap    
 

UMEB

 
S.C. UMEB SA, Electrical Machine Works Bucharest er en velkendt Rumænsk virksomhed, med speciale i design, konstruktion og salg af lav energi roterende maskiner og generator sæt. 

Umeb startede deres aktiviteter d. 7. november 1948, og blev i 1990 en salgs virksomhed. Med tiden er virksomheden i Bukarest blevet en fabriks-skole for de studerende på Bukarest Polytechnic University. 
UMEB´s største aktieholder er en amerikansk investerings fond: New Century Holdings (NCH).

Omkring 60 % af UMEBs motor produktion bliver solgt til lande som: Italien, Tyskland, Finland, Spanien, England, etc. UMEB er en af de største leverandører af hovedmotore på det Rumænske marked. 

I dag indeholder vores rumænske kundebase  top-repræsentanter fra den rumænske økonomi med arbejdsfelter som: fødevare industrien, tekstil industrien, kemikalie industrien, metal industrien, konctruktions industrien og skov fældnings samt udnyttelses industrien.

2005 var et år med store forandringer for os. Vores ønske om at styrke den hidtil værende markedsplads, sammenkoblet med vores ønske om at blive mere konkurrence dygtige og effektive, gjorde at vi påtog os mere arbejde og optimerede vores teknologiske flow. i 2008, flyttede vi ind i nye og moderne lokaler placeret i et industrielt område, ikke langt fra vores tidligere beliggenhed. 

New Century Holdings (NCH), vores største aktieholder, investerede 10.5 mio. Euro i konstruktionen af vores nye bygningog investerede 1 mio. Euro i fornyelse af værktøj og udstyr. 

Vi har i starten af 2012 udvidet vores web-univers med denne danske hjemmeside i samarbejde med Electro Care APS. 
Webadministrator: Philip Sandahl Johansen, Electro Care APS  | Tlf.: 38346010 | kbh@electrocare.dk